De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    1 maand geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    1 maand geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    1 maand geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Nu het wéér regent: mogen we de zomer stilaan vergeten? David Dehenauw en Sabine Hagedoren leggen uit
    PREMIUM

    Nu het wéér regent: mogen we de zomer stilaan vergeten? David Dehenauw en Sabine Hagedoren leggen uit

    Terwijl we wakker worden in een nieuwe politieke realiteit, waait er ook letterlijk een frisse wind over het land. Na een week mooi lenteweer is de regen terug van nooit echt weggeweest. Wanneer komt er een einde aan het kwakkelweer? Bergt u uw BBQ maar beter op tot juli? Of vallen ook de zomermaanden in het water? Weerdeskundigen David Dehenauw en Sabine Hagedoren blikken vooruit. “Wie nog een zomerse week in juni verwacht, kan zijn hoop opbergen.”
  2. Ontsnapt Conner aan vervolging? Waarom parket meent dat directe dagvaarding vzw Kham niet ontvankelijk is
    PREMIUM

    Ontsnapt Conner aan vervolging? Waarom parket meent dat directe dagvaar­ding vzw Kham niet ontvanke­lijk is

    Wordt Conner Rousseau toch nog veroordeeld voor de racistische uitspraken over de Romagemeenschap die hij in september deed in een café in Sint-Niklaas? Dat is de hamvraag na de rechtstreekse dagvaarding tegen hem door de vzw Kham. De zaak kwam maandag voor de Dendermondse correctionele rechtbank, maar ging niet over de grond van de zaak. Wel over de ontvankelijkheid. Voor het parket én de verdediging moet de rechtstreekse dagvaarding onontvankelijk verklaard worden. Dit is waarom Rousseau toch kan ontsnappen aan vervolging.
    Sint-Niklaas