Het kasteel Sterckshof in Deurne.© Jan Van der Perre

Kasteel Sterckshof omgetoverd tot marktplaats: gezellige beats, artisanale standjes en gratis activiteiten

Deurne -

Het kasteel Sterckshof wordt op zondag 30 juni omgetoverd tot een gezellige marktplaats. Stray Concepts en FLOW Yoga & Welzijn organiseren het evenement voor de derde keer. Bezoekers kunnen genieten van een openluchtmarkt in de historische omgeving van het kasteel.

Er staan tal van activiteiten op de plannen en er zijn veertig standjes in zowel de grote als de kleine tuin van het 16de-eeuwse kasteel, maar ook in de kasteelzalen en overdekte gaanderijen. Zo zijn er onder andere artisanale standjes, maar ook kraampjes met tweedehandskleding en -accessoires. Daarnaast is er een kinderhoek en kan je genieten van gezellige zomermuziek.

De markt is toegankelijk tussen 12 en 18 uur. Afspraak aan het Sterckshofkasteel aan de Hooftvunderlei 160. Parkeren kan aan de Cornelissenlaan of aan het gemeentehuis van Deurne.

Wie nog een stand wil reserveren kan dat hier doen. Standhouders krijgen een tafel en eventueel een kledingrek ter beschikking, evenals toegang tot sanitaire voorzieningen en eet- en drinkgelegenheden. Meer informatie kan je hier vinden.

 (ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners