© IMAGEGLOBE

AC Milan drukt geruchten over terugkeer Zlatan de kop in

Leonardo, de sportief directeur van AC Milan, heeft zondag na afloop van het 0-0 gelijkspel van de Rossoneri thuis tegen Torino klaarheid geschonken over een eventuele terugkeer van Zlatan Ibrahimovic. Die is uitgesloten, volgens de Braziliaan.

“Ibrahimovic zal niet naar Milan komen”, liet Leonardo optekenen. “We dachten dat we hem konden strikken en hij had van grote waarde kunnen zijn voor ons. Maar hij heeft zijn woord gegeven aan LA Galaxy. Zolang zij zijn voorwaarden inwilligen, zal hij bij die club blijven.” Leonardo liet vervolgens weten te menen dat zijn kern voldoende evenwichtig is. “We zoeken in de wintermercato enkel naar een middenvelder en een spits. Die middenvelder is nodig door de langdurige afwezigheid van Lucas Biglia (ex-Anderlecht).”

De voorbije dagen gonsde het van de geruchten rond een eventuele uitleenbeurt van de 37-jarige Zlatan aan zijn ex-club AC Milan tijdens het voorjaar. De MLS ligt op dat moment immers stil. De Zweed kende tussen 2010 en 2012 twee succesvolle seizoenen bij de Rossoneri. Hij hielp de club in zijn eerste seizoen aan de landstitel en kwam in totaal aan 56 goals in 85 wedstrijden.

Milan kampeert in de Serie A momenteel op de vierde plaats, met 26 punten na vijftien wedstrijden. Leider Juventus telt al een straat voorsprong met 43 punten na evenveel duels.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer