Familie Meiland verkoopt pension na amper een jaar: vraagprijs van bijna twee miljoen euro, maar energielabel baart zorgen

De familie Meiland.© SBS

De zaak zit nog voor maanden volgeboekt en de gasten hopen een glimp van de familie Meiland op te vangen. Maar Code Rosé is zopas in de verkoop gezet.

Volgens de beschrijving bij de makelaar krijg je voor net geen twee miljoen euro een “volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht boutique pension met zeven charmante, comfortabele tweepersoons slaapkamers en een kamer voor drie personen. Elke kamer heeft een eigen kleurenthema. Opmerkelijk is wel het energielabel G, wat verre van goed is. Het wijst erop dat de Meilandjes het pension vooral op cosmetisch vlak hebben aangepakt. De verbouwing van het oude aftandse pension aan de Oude Zeeweg in de Nederlandse badplaats Noordwijk was in de eerste maanden van 2023 te volgen via hun realitysoap Chateau Meiland. Aanvankelijk mochten ze niet open, omdat er een vergunningsprobleem was.

Aanvankelijk leek het pension ideaal voor de familie. Het was minder hard werken dan in Frankrijk. Maar elke dag om 5.30 uur opstaan om tijdig het ontbijt uit te serveren bleek er op de duur toch in te hakken. Volgens Erica Meiland blijven ze nog op post tot er een koper is gevonden.

Opmerkelijk is dat de familie ook hun privéwoonst te koop heeft gezet. Dat gebeurde al enkele weken geleden. De Meilandjes gaan dus opnieuw verhuizen, maar dat zal niet meer te zien zijn in hun programma. Het tiende seizoen van Chateau Meiland gaat in juni en juli volledig in het buitenland opgenomen worden

  (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen