De politie kwam met verschillende ploegen ter plaatse en zet het onderzoek naar de vechtpartij verder.© Leen Van de Sande, rr

Politie start onderzoek naar vechtpartij waarbij ook samoeraizwaarden werden gebruikt

Bonheiden -

Een dispuut en vechtpartij tussen drie personen heeft donderdagavond voor heel wat ophef gezorgd in Bonheiden. Tijdens het conflict zou er zelfs met samoeraizwaarden gedreigd en geslagen zijn. Er was gelukkig alleen sprake van wat lichte verwondingen.

Politiezone Bodukap onderzoekt de ware toedracht van de vechtpartij. In een pizzeria in Bonheiden waren ’s avonds problemen ontstaan tussen een man en nog twee andere mannen. “Er was sprake van een vechtpartij die zich later heeft verdergezet in een sushibar. In die zaak zijn aan de toog zelfs samoeraizwaarden genomen en werd het conflict daarmee voorgezet”, bevestigt Lies Verreet van politiezone Bodukap het nieuws. “Uiteindelijk raakte niemand ernstig gewond. Met de samoeraizwaarden zijn alleen slagen uitgedeeld.”

Met de zwaarden is er dus - gelukkig - niet gestoken of gesneden. Anders waren de gevolgen wellicht veel erger geweest. “Wat de aanleiding was van het conflict wordt nu verder onderzocht door de speurders van onze politiezone.”

Verschillende politieploegen en ook een ziekenwagen kwamen donderdagavond ter plaatse bij de sushibar op de Rijmenamseweg. Voorlopig is er niemand opgepakt in de zaak.

Een archiefbeeld van een samoeraizwaard.© rr

(tdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen