'Holland-België'
Volledig scherm
'Holland-België' © VTM

Comedyshow Holland-België komt terug

TVOp een voetbalduel tussen beide landen zal het nog wel lang wachten zijn, maar verbaal gaan Holland en België deze zomer alvast opnieuw in de clinch. Want 'Holland-België' keert terug, de comedyshow waarin de Lage Landen het in teams tegen elkaar opnemen. Van de show worden nu nieuwe afleveringen opgenomen.

0 reacties

  1. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”
  2. Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlinders?
    PREMIUM
    BV

    Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlin­ders?

    “Misschien ben ik een klein beetje te ver gegaan.” Jimmy Jackers (33) haalde tijdens zijn 24 uurs-date met boerin Sanne (30) in ‘Boer zkt vrouw' alles uit de kast om haar hart te veroveren. Is de vrachtwagenchauffeur uit Borgloon stapelverliefd? Voor het eerst praat hij over zijn ware gevoelens én het verdriet dat hij al enkele jaren met zich meedraagt. Ook ‘concurrenten’ Robin Taelman (33) en Boris Gielen (29) laten in hun hart kijken. “Dat ik weinig ervaring in de liefde heb, maakt me soms onzeker.”