© Inge Kinnet

Rik Verheye klapt uit de biecht over ‘Callboys’: “Ik droeg een enkelsokje rond mijn geslachtsdeel”

‘Hoe werden de naaktscènes is Callboys gedraaid?’. De ietwat schunnige vraag spookte wellicht eens door je hoofd bij het bekijken van de hilarische Play4-reeks. In de recentste aflevering van Welcome To The AA, de populaire podcast van Alex Agnew en Andries Beckers, verklapte acteur Rik Verheye, die de rol van Jay Vleugels vertolkte, het antwoord.

wvb

In een serie over gigolo’s kan je je natuurlijk aan een behoorlijk aantal scènes verwachten waarin het liefdesspel bedreven wordt. Hoe dat zo’n intiem gebeuren er op een tv-set precies uitziet, blijkt geen sinecure. “Je moet dan op een actrice gaan liggen met een huidskleurige string. Ik deed er steeds een enkelkousje voor vrouwen rond”, beantwoordt de Nonkels-acteur de meest prangende vraag van de gastheren. “Dan ging ik dat ook allemaal aftapen zodat ik daar dus niet tegenaan zat. Het is raar, maar het was voor een komedie, je doet daar van die rare kreunen. Ik heb nog nooit een heel intense vrijscène gefilmd. Dat is, volgens mij, nog wel iets anders.”

“Geen drang om mijn kleren uit te trekken”

Of de naar Antwerpen uitgeweken West-Vlaming enige gêne kent om zich op het scherm in zijn blootje te tonen? “Al in de eerste scène van Callboys werd al meteen mijn achterwerk gefilmd. Dat was eerst wel raar”, geeft hij toe. “Maar ik heb geen schaamte om naakt op de set te staan, al voel ik nu ook niet de drang om mijn kleren uit te trekken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER