Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © BELGA

Stiptheidsacties Brussels Airport opgeschort tot maandag

ZaventemDe stiptheidsacties van de douaniers op Brussels Airport zijn vanmiddag opgeschort, maar zowel ACV als ACOD laten weten dat ze maandag worden hernomen. Eerder doorzochten ze minutieus alle bagage van reizigers die ons land binnenkomen. Nu controleren de douaniers ook reizigers bij vertrek. Intussen groeit de berg aan smokkelwaar. 

28 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Waarom, dit kan onze staat miljoenen opbrengen. Zet die controle maar verder! Op deze manier is er ook minder kans op zware aanslagen! Dit is het bewijs dat de regering juist meer moet investeren in douaniers!
  • Glen Van Bruyssel

    5 jaar geleden
    Een bende losers dat zijn jullie,kijk maar eens naar wat jullie collega's doen in het buitenland,daar heb ik respect voor,werk wat harder en hou jullie wafel,ooit waren Belgen harde werkers,nu zijn het grootste deel overbetaalde luie zakken!!!
  • patrick lagae

    5 jaar geleden
    staken en dergelijke stipheidsacties = mensen pesten. Waarom moeten anderen (= zij die niet betrokken zijn) zo'n acties ondergaan. Actie van gisteren: teveel in beslag genomen en u te moe om te werken zeker?
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Als je staakt en problemen regel die met je baas maar niet reizigers. Dat heeft niets met us customs te maken. Als je Van Overvelt zoekt neem die dan te grazen. Laat hem 6 uren wachten bij een controle, maar niet ons
  • jan de mosselman

    5 jaar geleden
    Iedereen wilt extra controle en veiligheid zolang het maar niet ten koste van hun eigen gaat... beetje Hypocriet neen???? Vergeet niet om door US Customs te komen mag je ook enkele uren wachten. Verschillende van jullie zeggen hier " doe jullie job zoals het hoort" … Nu doen ze hun job zoals het hoort en het is nog niet goed. Groetjes een bezorgde maar oprechte vlaming