.
Volledig scherm
. © Photo News

Met de Eurostar van Antwerpen naar Londen? Binnenkort is het misschien mogelijk

In de plannen voor de nieuwe beheersovereenkomst van de NMBS gaat de spoorwegmaatschappij ook bekijken of de Eurostar in de toekomst tussen Londen en Amsterdam ook een halte kan krijgen in Antwerpen-Centraal. Dat schrijft De Standaard vandaag en wordt ook uit goede bron bevestigd.

21 reacties

  • paulette dujardin

    5 jaar geleden
    kunnen die omhooggevallen antwerpenaren niet naar bxl met de trein en dan verder met de eurostar ?
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Laat ons eerlij, blijven : de Eurostar heeft niks in Antwerpen te zoeken !
  • bob jansens

    5 jaar geleden
    Het idee om elk uur een directe Eurostar-verbinding te hebben tussen Antwerpen en Londen verdient in de ideale wereld een dikke pluim. Maar, om zo'n verbinding te realiseren moeten er enorme investeringen gebeuren. Wie gaat deze kosten dragen? De belastingbetaler en/of binnenlandse reiziger? Neen dank u.
  • jan modaal

    5 jaar geleden
    De eorostar zal NOOIR in Antwerpen stoppen wegens geen plaats. En ef zal nooit veel volk oostappen zoaks je nu al ziet met de Thalys
  • Patrick Schallier

    5 jaar geleden
    Als er een trein vanuit Antwerpen naar Novosibirsk in Siberië overwogen wordt door N-VA om daar een permanente dikkenekken kolonie te stichten met BDW aan het hoofd dan wil ik zelfs crowd funding ervoor overwegen. Enige voorwaarde is dat het een 'one way only to Novosibirsk ' betreft.