Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zeker 190 vluchten geschrapt door "grootste staking ooit" bij Ryanair

RyanairVliegtuigmaatschappij Ryanair schrapt vrijdag 190 vluchten als gevolg van een internationale staking, onder andere in België. Dat heeft de lagekostenmaatschappij vandaag bekendgemaakt. 

42 reacties

  • Peter Maesen

    6 jaar geleden
    Wij om 16u sms gekregen dat onze vlucht vanuit Valencia van morgen 8u30 geannuleerd is. Ryanair gaf als alternatief om zondagavond (2dagen later) vanuit Barcelona te vliegen. Vervoer naar daar en extra overnachtingen zelf te bekostigen. Hebben dan maar zelf terugvlucht gezocht.
  • Tim De Witte

    6 jaar geleden
    @Dirk De Moye: Neen, dan doen we daar inderdaad geen boodschappen meer. Enfin, ik toch niet. Alleen zó kan er op termijn een duurzame mentaliteitswijziging plaatsvinden, of het nu in de luchtvaart of in de retail is.
  • frank willems

    6 jaar geleden
    Natuurlijk 5000 - 190 vliegen er nog 4810 .
  • Ellen Bosch van der Putten

    6 jaar geleden
    Tja het personeel van Ryanair heeft groot gelijk. Maar ik hoop dat echt dat onze vlucht gaat. We zouden anders gisteren bericht hebben gekregen als onze vlucht niet zou doorgaan. Maar nu vind ik het wel spannend of we vrijdag alsnog gaan!!
  • dirk de moye

    6 jaar geleden
    In de luchtvaartsector gaat het er niet anders aan toe dan in andere sectoren . Gaan we bij voorbeeld geen boodschappen meer doen bij de grote winkelketens omdat ze hun leveranciers uitpersen als citroenen om toch maar een paar centen goedkoper te zijn dan de concurrentie ? Vraag maar eens aan de boeren, leveranciers van melk, boter en vlees hoe ''rijkelijk'' zij verloond worden door Delhaize, Colruyt en co.