Alberta Schilde - Zwarte Leeuw B

Vierde Provinciale C Antwerpen

Zarfani leidt Zwarte Leeuw B naar zege tegen Alberta Schilde

Zwarte Leeuw B scoorde donderdag vijf keer in de uitwedstrijd tegen Alberta Schilde. Het duel eindigde op 2-5.

Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Stijn Aerts scoorde na 22 minuten. Hendrik Van Dooren bracht in de 26ste minuut Zwarte Leeuw B op 0-2. Zes minuten later passeerde Gilles Van Regemorter de doelman en verkleinde de achterstand tot 1-2. Alaie-Edinne Zarfani passeerde vier minuten later de doelman en voerde de score verder op voor Zwarte Leeuw B. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Zarfani en bouwde de voorsprong uit. Vincent De Mey vergrootte de voorsprong in de 71ste minuut. Maar Alberta Schilde had nog tijd voor een extra doelpunt. Van Regemorter vond het net opnieuw met nog vier minuten te spelen.

DOELPUNTEN: 22' Aerts 0-1, 26' Van Dooren 0-2, 32' Van Regemorter 1-2, 36' Zarfani 1-3, 57' Zarfani 1-4, 71' De Mey 1-5, 86' Van Regemorter 2-5.

GELE KAARTEN: 17' Depuydt (Alberta Schilde), 41' Rijsheuvels (Alberta Schilde), 62' Van Regemorter (Alberta Schilde), 69' Zarfani (Zwarte Leeuw B), 82' El Addouly (Alberta Schilde).