© jcr

Truiense supporters naar Brugge voor halve finale Conference League met Simon Mignolet en Nicky Hayen

Sint-Truiden -

In de Conference League neemt Club Brugge het woensdagavond op tegen het Italiaanse Fiorentina. Voor de terugwedstrijd in Brugge trekt een supportersbus vanuit Sint-Truiden naar het Jan Breydelstadion om voor doelman Simon Mignolet en trainer Nicky Hayen - beiden Truienaren - te supporteren.

Jozef Croughs

Simon Mignolet en zijn Club Brugge spelen vanavond de terugwedstrijd van de halve finale in de Conference League tegen Fiorentina. Na de 3-2-nederlaag in Italië moeten de Bruggelingen woensdagavond wel winnen om door te stoten naar de finale. Redenen genoeg voor Twenty Two Coffee, de koffiebar van Simon en broer Wouter, om een busrit te organiseren voor hun klanten, familie en vrienden. Sint-Truiden is apetrots op hun kersverse ereburger Simon Mignolet en Nicky Hayen, ex-STVV-spelers en vandaag doelman en trainer bij Club Brugge.

Dinsdagmiddag was het verzamelen geblazen op de Veemarkt in Sint-Truiden om vandaar met een enthousiaste groep supporters naar Jan Breydel in Brugge te reizen. “We gaan sowieso een spannende wedstrijd beleven met een heel fijne groep mensen. Allemaal hebben we een grote sympathie voor C’mon Big Si, de absolute nummer 1 van Club”, zegt broer Wouter.

“In een mum van tijd waren alle plaatsen in de bus bezet. Het is gewoon fantastisch om met 70 enthousiaste Truienaren deze trip te maken. Voor de klanten die de trip niet konden meemaken is Twenty Two Coffee vanavond geopend vanaf 18.00 uur om de wedstrijd te volgen”, besluit Wouter.

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer