VIDEO. Opmerkelijk: AC Milan-legende Alessandro Costacurta blesseert zich als analist tijdens tv-uitzending

Alessandro Costacurta was tijdens zijn loopbaan niet kapot te krijgen, maar zondagavond bleek dat hij op 58-jarige leeftijd iets blessuregevoeliger is geworden. Nota bene tijdens een live-uitzending van Sky Sports Italia raakte de voormalig topverdediger van AC Milan geblesseerd.

De Telegraaf

Tijdens het bespreken van een verdedigende actie tijdens AC Milan - Cagliari schoot het erin bij de vijfvoudig winnaar van de Europa Cup 1/Champions League. De 59-voudig international van Italië greep verbaasd naar zijn been. Hij liep een spierblessure op bij het opmerkelijke voorval.

Zijn been moest worden gekoeld worden met ijs. Toen presentator Alessandro Bonan hem later naar de situatie vroeg, reageerde een balende Costacurta: “Ik wilde eigenlijk alleen maar laten zien wat ik in de situatie zou hebben gedaan. Daarbij ben ik zelf geblesseerd geraakt. Ik voel me nu beter. Ik heb mezelf gemasseerd en het stuk met ijs gekoeld.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Overigens nog een weetje: de bijnaam van Costacurta is ‘Billy’. De Italiaan had als tiener ook een passie voor basketbal en bovendien het rijzige lichaam van een basketballer. In die periode werd topclub Olimpia Milano gesponsord door een bedrijf genaamd… Billy. Simpel.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer