© KOS

Zo vieren de Smurfen hun 60ste verjaardag

ShowbizzDe blauwe figuurtjes die jong en oud nog kennen uit stripverhalen en van tv, worden vandaag 60 jaar. De Smurfen zijn na al die jaren nog even populair. En dat kan niet onopgemerkt voorbijgaan!

1 reactie

  • Bert Van Elst

    5 jaar geleden
    gelukkige verjaardag voor de smurfen dan maar hé -)
  1. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.
  2. EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik ben te voet naar het ziekenhuis gewandeld, én terug”
    PREMIUM
    bv

    EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik ben te voet naar het ziekenhuis gewandeld, én terug”

    Mama én ondernemer zijn. Een fikse uitdaging, maar Eline De Munck (36) gaat ze met verve aan. Vandaag lanceert ze met haar brillenmerk een collectie met Rock Werchter - amper een dikke maand na haar bevalling. “Colette slaapt gemiddeld 18 uur per dag. Er is dus genoeg tijd om wat anders te doen”, vertelt ze in een eerste uitgebreide gesprek over de geboorte van haar dochtertje en haar nieuwe leven als moeder. “We hebben een duurzame oplossing gezocht, met extra hulp in huis.”