© Recreatiedomein Keiheuvel

Sfeervol wandelen door Keiheuvel tijdens Putteke Winter

Recreatiedomein Keiheuvel in Balen staat zaterdagavond in het teken van 'Putteke Winter'. Dat is een feeërieke winterwandeling met allerlei klank- en lichtspelen en spetterende vuurshows.

Tommy Maes

Tussen 18.30 en 20.30u kan je in de Keiheuvel vertrekken voor een feeërieke winterwandeling langsheen de mooiste plekjes van het recreatiedomein Keiheuvel. Voor die gelegenheid is het hele parcours sfeervol verlicht met lampjes, kaarsjes, vuurmanden en allerlei klank- en lichtspelen.

Onderweg word je verrast door vurige wintervertellingen, mysterieuze figuren, spetterende vuurshows, livemuziek, hapjes, drankjes en nog zoveel meer. Zo staan onder meer Poëtisch Vuuronthaal, Magic White Horses en een interactie vuurtheater op het programma. Voor de wandeling zijn stevig schoeisel en warme kledij aan te raden. Een deel van de wandeling is ook niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Putteke Winter vindt zaterdag 25 november vanaf 18.30u plaats op recreatiedomein Keiheuvel in Balen. Tickets kosten 4 euro in voorverkoop (2 euro voor kinderen) en 6 euro aan de kassa (4 euro voor kinderen). Meer info: www.puttekewinter.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER