Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mevrouw Wiggins denkt het hare van de Froome-affaire: "Bradley is onder de bus gegooid voor dat glibberige reptiel"

WielrennenNeen, Bradley Wiggins en Chris Froome zijn nooit de beste maatjes geweest. Hun vrouwen nog veel minder. Na het relletje op Twitter tussen beide dames tijdens de Tour van 2012 zit het er opnieuw bovenarms op. Zeker nu Catherine Wiggins met een snerende Facebook-post heeft uitgepakt naar aanleiding van Chris Froomes positieve salbutamol-plas.

1 reactie

  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Ik geloof haar !
  1. Tourfavoriet snoeihard voor Froome en Sky die met opvallende uitleg in salbutamol-zaak komen om onschuld te bewijzen
    Wielrennen

    Tourfavo­riet snoeihard voor Froome en Sky die met opvallende uitleg in salbutamol-zaak komen om onschuld te bewijzen

    Nadat Chris Froome een urinestaal afleverde waarin de dubbele hoeveelheid van het toelaatbare aan salbutamol werd aangetroffen, rekent Romain Bardet toch op een sanctie voor zijn concurrent. In de Franse sportkrant L'Equipe was hij zeer duidelijk in de zaak terwijl ze bij Team Sky volop bezig zijn aan de verdediging van hun kopman. Een team van zo'n tien wetenschappers buigt zich over de zaak en probeert aan de hand van het nierfalen van de viervoudige winnaar van de Tour de France aan te tonen dat Froome onschuldig is.
  2. Floyd Landis genadeloos na nieuwe dopingperikelen: "Froome en Sky-baas Brailsford zijn de grootste klootzakken op aarde"
    Doping in wielrennen

    Floyd Landis genadeloos na nieuwe dopingperi­ke­len: "Froome en Sky-baas Brailsford zijn de grootste klootzak­ken op aarde"

    Voormalig dopingzondaar Floyd Landis (42) is spijkerhard voor Team Sky. Gisteren raakte bekend dat de Britse wielerformatie een verboden product gebruikte om Bradley Wiggins naar winst in de Tour van 2012 te loodsen. Na de aanslepende Salbutamol-affaire rond Chris Froome alweer een slag in het gezicht van de naar eigen zeggen zuiverste ploeg ter wereld. "Dit moet het einde zijn van het team. Je moet maar twee hersencellen hebben om te beseffen dat dit niet louter toeval is", windt Landis er bij Cyclingnews geen doekjes om.