Zwangere vrouw (39) doodgestoken bij familiedrama in Borgerhout, man (42) in levensgevaar

Borgerhout -

In Borgerhout is zondag een vrouw (39) om het leven gebracht door haar man (42). De vrouw was zwanger. Haar man probeerde zich ook van het leven te beroven, maar is met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er is een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

jtp

De hulpdiensten ontvingen zondag rond 10.15u een noodoproep vanuit de Te Boelaarlei in Borgerhout. Volgens onze informatie was het de 10-jarige zoon van het koppel die belde omdat zijn mama was gestoken door zijn papa.

Bij aankomst van de hulpdiensten kon voor het slachtoffer helaas geen hulp meer baten. “De vrouw van 39 is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De vrouw was zwanger en zou in de zomer bevallen.

Haar man (42) is met levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

De man is gearresteerd, het heeft er alle schijn van dat hij zijn vrouw eerst verwond heeft en van plan was om uit het leven te stappen. Volgens verschillende buren in de straat stond het koppel reeds gekend voor hoog oplopende ruzies.

“De politie start een onderzoek naar de omstandigheden waarin de feiten zich hebben voorgedaan”, gaat Bruyns verder. De Te Boelaarlei is plaatselijk afgesloten voor het verkeer tussen de Van Steenlandstraat en de Van Hovestraat. “Het gerechtelijk lab en de wetsdokter zijn ter plaatse om hun bevindingen aan het dossier toe te voegen”, zegt Bruyns. De onderzoeksrechter stapt ter plaatse af.

Er is een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht op het nummer 1813 of online op zelfmoord1813.be.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen