© BFM

Twee ongevallen in Kennedytunnel zorgen voor hinder richting Nederland

Door enkele ongevallen op de Antwerpse Ring richting Nederland was er donderdag een hele dag hinder richting Nederland. Iets voor de middag moest de brandweer uitrukken voor een ongeval met vrachtwagens in de Kennedytunnel, terwijl op hetzelfde moment een ongeval gebeurde net voor het viaduct van Merksem. Na de middag gebeurde vervolgens nog een ongeval in de file net na de Kennedytunnel. De avondspits verliep daardoor moeizaam.

jtp

Iets na 12 uur werden de twee vrachtwagens van het eerste ongeval getakeld, rond 12u30 had de brandweer het wegdek in de Kennedytunnel gereinigd. Er staat al een hele dag veel file van bij Haasdonk, waardoor het bijna een uur aanschuiven is. Ook op de N49 en de E34 staat er als gevolg van het ongeval veel file. In de file gebeurde donderdagmiddag ook een tweede ongeval, waardoor de linkerrijstrook versperd was.

Iets verder op de Antwerpse Ring, aan het viaduct in Merksem, gebeurde ongeveer op hetzelfde moment als het eerste ongeval nog een ongeluk. Ook daar waren twee rijstroken versperd. Iets na de middag werd de weg er opnieuw vrijgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER