Michael Jackson.
Volledig scherm
Michael Jackson. © AFP

Familie Michael Jackson: “Wereld blaast effect van documentaire vreselijk op”

De familie Jackson zegt dat de nasleep van de HBO-documentaire Leaving Neverland flink is aangedikt door de Amerikaanse media. “Vanuit ons oogpunt is het echte effect van deze documentaire op het publiek en hun gedrag niet zo beduidend als de media willen dat men denkt”, laten de Jacksons weten in een uitgebreide verklaring.

7 reacties

  • Christine Meersseman

    5 jaar geleden
    Gerda,echte pedofielen doen alles in het geniep en zullen nooit toegeven dat ze bij kinderen "slapen".Het zijn sick minds.Michael zei idd dat hij liefst met kinderen omging en dat ze soms bij hem sliepen.Dat maakt van hem nog geen pedofiel.En Culkin heeft altijd gezegd dat Michael hem nooit aangeraakt heeft.Kleine nuance...
  • kaat vandemoortele

    5 jaar geleden
    Het is heel makkelijk om nu plots 10 jaar na zijn dood terug te komen op eerder gedane verklaringen. Waarom daar zo lang mee wachten ... En ook : MJ kan zich niet meer verdedigen. Kunnen we ook aub eens de artiest van de mens gescheiden houden. Zijn muziek is gewoon zoals die dezer dagen niet meer gemaakt wordt. RIP Michael Jackson
  • Gerda Vetmuylle

    5 jaar geleden
    De waarheid is voor sommigen hard te slikken, dat is alles, Jackson is een ranzige vent. Het enige wat hem steeds weer liet ontkomen was zijn kapitaal. Men manipuleerde de zaken in voordeel van Jackson, die op tv ziekelijk lachend vertelde dat hij met jongetjes sliep , er zullen nog wel slachtoffers zijn. Jackson sliep ook met kindster M. Culkin. Die haalde zaken aan waaruit blijkt dat die 2 mannen niet liegen.
  • Rebecca Raspoet

    5 jaar geleden
    Ik zeg niet dat hij onschuldig is maar die 2 hebben vele redenen om hem een toer te lappen. Hebben ook al geprobeerd 1,2 miljard los te krijgen??? De media heeft hem steeds door het slijk gehaald en dat nu zeker zal niet meer veranderen. Voor mij heeft een verhaal 2 kanten en de families van die jongens sorry alles voor het geld. Zo moeder zo zoon zeker.
  • Gerard Veekens

    5 jaar geleden
    Als je als 34 jarige man met jongetjes van 7 a 9 jaar slaapt heet dat gewoon pedofilie. Zo simpel is het. Als Uw zoontje van 7 bij een oudere man in bed word gevonden vind u dat dan oke?