Voor een goeie 55-incher hoef je geen rib uit je lijf te trekken.
Volledig scherm
Voor een goeie 55-incher hoef je geen rib uit je lijf te trekken. © LG Electronics

Dit zijn de beste én meest betaalbare 55 inch-tv's

MultimediaWat kan je eisen van een televisietoestel met een schermdiagonaal van 140 centimeter en een prijs onder de 1.000 euro? Met die vraag in het achterhoofd gingen we op zoek naar de beste budget- en middenklasse-tv’s.

15 reacties

  • Noël Abbeel

    5 jaar geleden
    Allemaal mooi maar hoeveel 4k kanalen zijn rechtstreeks te ontvangen en hoe ?
  • Luc Beeten

    5 jaar geleden
    Marijke Boulet,jij denkt dat ik dat niet gedaan heb,ik heb zelfs 2 jaar extra visa waarborg en ze willen zelfs niet samenwerken met deze verzekering. Heb vanalles geprobeerd,ze zeggen dat ik een nieuw scherm gehad heb maar dat hier niet opnieuw waarborg op is,de oude waarborg telt en die is verlopen. Ik heb een nieuw scherm gehad onder waarborg,was net binnen de tijd,nu trekken ze zich er volledig van af. Aan mij dan om goeie reclame te maken.
  • Gilbert Van Eynde

    5 jaar geleden
    Wij hebben in een van de slaapkamers nog steeds een plasma hangen, deze speelt weliswaar niet dagelijks maar is nog steeds niet ingebrand en nog steeds vrij mooi beeld. Mijn OLED is een C8 en er is toch niets dat in de buurt komt.
  • Marijke Boulet

    5 jaar geleden
    Luc Beeten , snap niet dat jij een zwarte vlek hebt op je scherm na 17 maanden en de winkel geeft je schriftelijk dat het fabricagefout is , waarom wacht je dan tot je garantie voorbij is en je nog een zwarte vlek extra hebt ? Als ik na 17 maanden een fout in het beeldscherm heb eis ik een nieuw toestel of herstelling .
  • Daniel Collier

    5 jaar geleden
    LG na 17 maanden stuk zonder problemen een nieuwe mogen kiezen zonder opleg en terug 2 jaren waarborg ,dat is dan ook het vermelden waard,positief .