“Bedankt om er voor mij te zijn”: Tolu Arokodare wendt zich tot sportieve collega Brandon Mechele na beangstigend moment

Genk-spits Tolu Arokodare beleefde zondagmiddag even een beangstigend moment in de topper tegen Club Brugge. De 23-jarige Nigeriaan kwam in botsing met Club-keeper Nordin Jackers en werd enkele minuten nadien daarvan onwel. Gelukkig was Club-verdediger Brandon Mechele in de buurt om zijn tegenstander recht te houden. Op Instagram bedankte Tolu Mechele met enkele mooie woorden.

Marnix Taes

“Bedankt om er voor mij te zijn”, schreef Tolu op Instagram, verwijzend naar de video, waarin hij het even moeilijk kreeg. Mechele had zijn rechtstreekse tegenstander immers opgevangen, toen die zichtbaar moeite had om op zijn benen te blijven staan. De medische staf van Genk schoot zijn spits gelukkig snel te hulp.

(Lees verder onder de video)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aanleiding was een stevige botsing tussen Tolu en Club-keeper Nordin Jackers van een paar minuten eerder. De Limburgse spits kopte immers aan hoge snelheid vol tegen het hoofd van de Brugse doelman.

“Het was echt raar, maar ik ben nu vooral blij dat alles goed gaat met hem”, keek de Brugse verdediger terug op de bijzondere wedstrijdfase. “Ik dacht dat hij me wilde vastgrijpen en probeerde om me weg te duwen zodat ze die vrije trap snel zouden kunnen nemen maar hij bleef maar aan mij hangen. Daarom hield ik hem ook vast en toen begon hij te vallen, waarop ik hem dan maar zachtjes probeerde neer te leggen. Gelukkig is het nu goed met hem maar ik zat er toch even mee in. Ik was ook even van mijn melk en wist niet goed wat ik moest doen. Het was toch even beangstigend.”

© Instagram Tolu Arokodare

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL