© PKK

Hotspot-tickets vliegen Zomerbar uit

Met een oproep via Facebook deelden de organisatoren van het tweede Hotspotfestival in Tielen (Kasterlee) zes gratis tickets uit.

pkk

Het Hotspotfestival is een organisatie van Banda Balboa, Kempenzonen, JeTi, Strauwntsound en Hotspot. Zij lokten via Facebook snelle beslissers, mét een muziekcassette in de hand, naar de Zomerbar van de Hoge Rielen in Lichtaart. Er werden zes gratis tickets uitgedeeld voor één van de festivaldagen in een spiegeltent in Tielen Dorp.

Rik Proost (23) en Daan Raeymaekers (23) uit Tielen arriveerden als eersten en kozen een duoticket voor zaterdag 13 oktober, met op het programma Raymond van het Groenewoud, Banda Balboa, Booty Rave Residents, Alain Dijon & ­Bibinoche, Les Gogo’s en Barry Blanc.

Even later kreeg Els Willems (44) uit Lichtaart twee tickets om donderdagavond 11 oktober naar stand-upcomedian Henk Rijckaert te gaan. Pien Raeymaekers (28) uit Kasterlee mag op vrijdagavond 12 oktober gaan dansen in de spiegeltent. Het Hotspotfestival eindigt op zondag 14 oktober met een grote verkiezingsshow.