Lint - Bevel B

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Van Den Schoor scoort drie keer, Bevel B verslaat Lint

Mede dankzij een hattrick van Fre Van Den Schoor won Bevel B de uitwedstrijd tegen Lint met 0-5. Nieke Nicolay en Britt Schuermans scoorden de andere doelpunten voor de uitploeg.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Van Den Schoor na 9 minuten. Van Den Schoor bracht in de 37ste minuut Bevel B op 0-2. Direct na de rust vergrootte Nieke Nicolay de voorsprong van Bevel B. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Britt Schuermans en vergrootte de marge. De uitploeg vond het net nogmaals via Van Den Schoor en maakte hiermee haar hattrick af in de 72ste minuut.

Lint heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Bevel B vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

DOELPUNTEN: 9' Van Den Schoor 0-1, 37' Van Den Schoor 0-2, 46' Nicolay 0-3, 57' Schuermans 0-4, 72' Van Den Schoor 0-5.