© Nico Francois

© Nico Francois

© Nico Francois

© Nico Francois

© Nico Francois

© Nico Francois

© Nico Francois

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Louis (9) maakt lichtjes voor Nepal

De negenjarige Louis Boosten uit Henis gaat tijdens de Warmste Week van Studio Brussel een inzamelactie houden voor de vzw Helpende Handen Voor Nepal. Hij gaat kaarshouders maken en die verkopen.

Nico Francois

Tijdens de Warmste Week 2017 hoorde Louis (9) uit Henis op de radio over een inzamelactie van een kindje dat snoep had verkocht voor 3.000 euro voor het goede doel. Zijn reactie was dat hij voor de volgende Warmste Week ook iets wou doen om geld in te zamelen. Nu wil het toeval dat mama Caroline net op dat moment als kerstversiering een aantal kaarsenhouders had gemaakt. Dat bracht hem op het idee kaarsenhouders te maken en deze te verkopen voor het goede doel. En de actie voor Warmste Week 2018 was geboren. Aangezien Louis samen met mama en papa al een petekindje steunt via Helpende Handen voor Nepal, wordt dat het goede doel waar de opbrengst van de verkoop naar toe zal gaan. Van de opbrengst gaan de kinderen van Nepal naar school en worden de medische kosten betaald..

Helpende Handen Voor Nepal is een vzw die de kinderen in Nepal een kans op deftig onderwijs willen geven zodat ze op langere termijn een beter leven kunnen opbouwen voor hun families en zichzelf en ook medische bijstand willen bieden.“Wat zijn we fier op onze zoon, Louiske. Jullie kunnen tot het einde van het jaar zo een kaarsenhouder bestellen om het goede doel te steunen. Door jullie bijdrage kan Louis, hopelijk, op het einde van 2018 met een mooi bedrag naar de warmste week gaan! En Louis zal de opbrengst van deze actie zelf persoonlijk gaan afgeven in Nepal, aldus de mama.De opbrengst van de verkoop van de kaarsenhouders tot heden is momenteel al goed voor de medische kosten van 900 kinderen in Nepal voor 3 jaar.Kaarsenhouders worden gemaakt in drie kleuren, wit, grijs en zwart en meten +/- 12, 14 of 16 cm. De prijs is 10€, 12€ en 15€ / stuk.Indien dus nog op zoek naar een attentie/geschenkje voor Kerst, bestellen kan vialichtjevoornepal@gmail.com, Messenger/Facebook of ook per GSM: 0477/238539.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer