Rammeling tegen Anderlecht blijft niet zonder gevolgen: Club Brugge zet damescoach Heleen Jaques op straat

© VDB

Club Brugge heeft donderdagavond de samenwerking met Heleen Jaques stopgezet. De 35-jarige voormalige Red Flame was trainer van Club YLA, het vrouwenteam van blauw-zwart. Jaques was nog maar in het begin van het seizoen aangesteld als trainer en liet haar job als jeugdtrainer bij de KBVB daarvoor vallen.

Marnix Taes

De ex-speelster van Club leidde de dames van Club naar een vierde plaats in de Lotto Super League, waardoor de Bruggelingen wel aan Play-off 1 mochten deelnemen. Op de openingsspeeldag kreeg het voor een recordaantal toeschouwers echter een rammeling in het Lotto Park. De dames van Anderlecht stuurden Club namelijk met een droge 5-0-forfaitscore terug naar West-Vlaanderen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zaterdag staat voor Club alweer de wedstrijd tegen Standard op het programma. Op 1 mei speelt YLA de finale van de Beker van België in en tegen OH Leuven. Assistent-trainer David Antunes Pereira zal de ploeg leiden in deze laatste fase van het seizoen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen