Oelegem - Vlimmeren

Vierde Provinciale E Antwerpen

Oelegem wint thuis na spectaculaire ommekeer tegen Vlimmeren

Vlimmeren stond in de rust op een 0-2 voorsprong. Maar voordat de scheidsrechter het eindsignaal floot, zorgde Oelegem voor een ommekeer. Het team won het duel met 3-2 op zondag. Het was een bitter einde voor Vlimmeren dat in de uitwedstrijd met lege handen achterbleef.

Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Rune Van Gils scoorde na 19 minuten. Thomas Schellekens bracht in de 40ste minuut Vlimmeren op 0-2. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Kenny Van Craen namens Oelegem. Zeven minuten later maakte Oelegem gelijk. Van Craen passeerde nog een keer de doelman. Niels Kiebooms maakte het beslissende doelpunt in de 78ste minuut. Kiebooms voltooide zo de comeback van Oelegem, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2. In de 89ste minuut werd Kiebooms van Oelegem van het veld gestuurd nadat hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Oelegem moest met tien man verder nadat Alexander Van Gael in de 90ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Oelegem één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Vlimmeren drie overwinningen en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Vlimmeren de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 19' Van Gils 0-1, 40' Schellekens 0-2, 57' Van Craen 1-2, 64' Van Craen 2-2, 78' Kiebooms 3-2.

GELE KAARTEN: 5' Kiebooms (Oelegem), 38' Kleeren (Vlimmeren), 52' Peeters (Oelegem), 75' Van Gael (Oelegem).

RODE KAARTEN: 89' Kiebooms (Oelegem), 90' Van Gael (Oelegem).