De nieuwe Pixel 8a in het blauw.
Volledig scherm
De nieuwe Pixel 8a in het blauw. © Yorick Dupon

Google stelt nieuwe budgettelefoon van 549 euro voor: dit moet je weten over de Pixel 8a

Met de Google Pixel 8a stelt de technologiegigant een budgetvriendelijke smartphone voor die uitzonderlijk lang nieuwe software zal krijgen. Wat biedt de telefoon verder voor de kostprijs van 549 euro? We lijsten het voor je op.

7 reacties

  • Christiaan Vernist

    3 weken geleden
    500 euro budget telefoon😂. Heb nog nooit meer dan 100 euro betaald en ik kan er ook alles mee wat 99,99% van de bevolking doet met een gsm van leer dan 1000 euro nl berichten versturen, mails nakijken, betalingen doen, gazet lezen,....
  • Kelly Verlinden

    3 weken geleden
    Dat is dezelfde waarvan het scherm brak na een maand gebruik.
  • Johan Billiet

    3 weken geleden
    Blijkbaar worden media-medewerkers teveel betaald als een telefoon van bijna 500 EUR als budgettelefoon beschouwen...
  • peter destoop

    3 weken geleden
    bij budget telefoon denk ik eerder aan 54.9 €
  • Bart Verwegen

    3 weken geleden
    Als hij dan 7 jaar of langer probleemloos zou blijven functioneren valt de prijs wel mee.
  1. Franse minister van Volksgezondheid wil ‘energy sniffs’ verbieden. Hoe werkt dit witte energiepoeder en wat doet het?
    PREMIUM

    Franse minister van Volksge­zond­heid wil ‘energy sniffs’ verbieden. Hoe werkt dit witte energiepoe­der en wat doet het?

    ‘Energy sniffs’, oftewel poedertjes die je kunt snuiven voor een krachtige energieboost, worden steeds populairder in ons land en de buurlanden. Ze zijn ook volledig legaal, maar daar kan weleens verandering in komen. De Franse minister van Volksgezondheid wil het poeder nu verbieden. Maar hoe schadelijk zijn die energy sniffs, en hoe werkt het? Toxicoloog Jan Tytgat waarschuwt: “Als je dit chronisch snuift, loop je hetzelfde risico als cocaïnegebruikers.”
  2. Twaalfjarige jongen krijgt klappen aan schoolpoort: “Onze zoon is nu elke dag bang om naar school te gaan”
    PREMIUM

    Twaalfjari­ge jongen krijgt klappen aan school­poort: “Onze zoon is nu elke dag bang om naar school te gaan”

    Tibo, een twaalfjarige jongen uit Haaltert, heeft klappen gekregen vlak bij de poort van zijn school in Aalst. Het incident werd gefilmd en de beelden werden verspreid via Snapchat. De ouders van de jongen plannen om klacht in te dienen bij de politie. Zijn mama erkent dat Tibo zelf ook een meisje op zijn school gepest heeft en dat het wederzijdse pesten de aanleiding was van de klappen. “Maar dit is niet gewoon iemand waarschuwen”, klinkt het. “Mijn zoon heeft nu schrik om naar school te gaan.”
    Haaltert, Aalst