REPORTERS/PHOTONEWS - Fotnomontage HLN
Volledig scherm
© REPORTERS/PHOTONEWS - Fotnomontage HLN

'Meghan Markle moet haar vader voortaan geheel negeren"

RoyaltyHet zelfbeklag en de kritiek van Thomas Markle, de vader van de kersverse hertogin van Sussex, is wereldwijd niet onopgemerkt gebleven. Het interview dat hij gaf aan de Britse tabloid Mail on Sunday is overal opgepikt en becommentarieerd.

6 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    Arifiene wat heeft dat er nu mee te maken ?
  • Gertruda Vliegen

    6 jaar geleden
    Niks te maken met boven stand trouwen hij moet zwijgen over zaken wat hem verteld wordt de aandacht trekker
  • Xsarilde Willis

    6 jaar geleden
    Dat komt ervan als je te ver boven je stand trouwt.
  • Patrick De Greve

    6 jaar geleden
    In die regionen weet je niet welke intriges allemaal spelen. Kijk maar wat er met Diana gebeurd is.
  • Jos Spriet-Dewaele

    6 jaar geleden
    Er moet iemand zeggen dat ze haar familie en deze keer haar vader moet negeren. Dit is haar eigen verantwoordelijkheid en zij zal wel best weten wat waar is en wat niet. En ik hoop voor haar de juiste conclusies trekken
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.