Belga
Volledig scherm
© Belga

KBC herschikt bankkantoren: 8 kantoren gaan dicht, uit 66 kantoren verdwijnt het personeel

Bank-verzekeraar KBC gaat zijn netwerk van bankkantoren in Vlaanderen herschikken. Acht kantoren worden gesloten en uit 66 kantoren verdwijnt het personeel. De ingrepen hebben geen impact op het totale aantal medewerkers, zegt KBC.

20 reacties

  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Dit is nog altijd beter dan een bankencrash. Zijn jullie de bankencrisis al vergeten ofz? Beter dat een bank haar verstand gebruikt en massaal bespaard, anders kan de belastingbetaler er weer geld inpompen.
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    De oudere mensen worden stilaan vervangen door de generatie X en die zijn net zoals de jeugd 100% online. De jeugd heeft trouwens sneller cash uit dan plastiek. Iets dat bij ouderen net omgekeerd is. En na ons komt terug een generatie die alles beter weet en kan. Als ik zie dat 11jarigen al betalen met bv. crypto's... het zal in ieder geval rapper gaan hé de overschrijving.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Hier wordt geklaagd over de banken. Bij ons zijn op korte tijd twee kantoren van de CM gesloten. Men kan zijn rekening van dokter, kinesist enz. wel in een brievenbus steken maar dan kan men weken achter zijn geld wachten. De vooruitgang is niet te stuiten.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Technologie, of je het nu wilt of niet maar werk zal op termijn verdwijnen met alle dramma's ten gevolg.
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    kamiel Beke, hoeveel geld moet je op de bank zetten om 80 € per jaar aan 0.11 % te verdienen, je valt gewoon achterover.