© ram

Verlovingsring kwijt na winkelen

Even boodschappen doen, had maandag grote gevolgen voor Femke Marien (19). Eenmaal terug thuis merkte ze dat haar verlovingsring niet meer rond haar ringvinger zat. Ze hoopt dat iemand het kleinood gevonden heeft.

ronny van den ackerveken

Femke en haar partner Kevin Langewouters (22) zijn twee maanden geleden naar Rijkevorsel verhuisd. Hoogstwaarschijnlijk is Femke de ring kwijtgeraakt op de parking van het winkelcentrum Breebos aan de Merksplassesteenweg. “Ik had maandag rond 17u mijn auto geparkeerd aan de Aldi, want daar ben ik gaan winkelen”, vertelt Femke. “Pas toen ik thuis een dweil aan het uitwringen was, merkte ik dat hij niet meer rond mijn vinger zat. Ik heb direct contact opgenomen met de winkel om te vragen of ze tijdens de opkuis toevallig geen ring hadden gevonden. Maar dat bleek helaas niet het geval. Ook een zoektocht op de parking, op de plaats waar mijn auto maandag stond, leverde niets op. Er staan namen noch datum op het kleinood. Dat had misschien kunnen helpen om hem te vinden.”

Sas4-Toren

Kevin had begin juli heel wat moeite gedaan om Femke ten huwelijk te vragen. Ook voor hem is het jammer dat de verlovingsring verdwenen is. “Ik heb haar de dag van mijn aanzoek meegenomen naar de Sas4-Toren in Dessel. Toen we op het hoogste punt stonden, ben ik op mijn knieën gaan zitten en vroeg ik of ze met me wilde trouwen. De verlovingsring was niet superduur, maar ook niet goedkoop. Toch heeft hij voor ons een speciale waarde. Toen Femke vertelde dat ze het sieraad kwijt was, ben ik direct beginnen zoeken in de emmer waar de dweil in lag. In de Aldi hebben we het volledige traject dat we die dag aflegden, nog eens afgewandeld. Het winkelpersoneel heeft mijn gsm-nummer voor het geval de ring gevonden wordt. Hopelijk komt hij nog boven water voor we volgende zomer in het huwelijk stappen”, zegt Kevin Langewouters.

Femke plaatste op Facebook een bericht over de verdwenen ring. De boodschap is massaal gedeeld, maar voorlopig nog zonder resultaat.

Wie informatie heeft, kan mailen naar fmarien98@gmail.com