Foto: Paul Fierens

Lichaam aangetroffen in centrum Olen: "Volgens eerste vaststellingen geen sprake van geweld"

Volgens de eerste vaststellingen van het parket van Antwerpen in het onderzoek naar het aangetroffen lichaam in het centrum van Olen, was er geen sprake van geweld. Het lichaam werd deze ochtend ontdekt in de dorpskern. Er wordt onderzocht wat er dan wel is gebeurd. Het slachtoffer is een man van rond de 45 jaar.

Volgens de eerste resultaten van het onderzoek naar het gevonden lichaam in Olen, is er geen geweld gebruikt. Dat bevestigt het parket. Het lichaam werd deze ochtend gevonden ter hoogte van een café in het dorpscentrum. 2 voorbijgangsters hebben het lichaam ontdekt tijdens hun ochtendwandeling en ze hebben meteen de hulpdiensten verwittigd. Het slachtoffer is een man van rond de 45.

Het is nog niet duidelijk hoe het lichaam daar terecht is gekomen. "Het onderzoek naar het verdacht overlijden loopt nog volop. Volgens de eerste resultaten van het onderzoek was er geen sprake van geweldpleging. We onderzoeken wat er dan wel is gebeurd", klinkt het bij het parket.

"Als je het dorp van Olen kent, weet je dat er veel verkeer en passage is. Dus dat incident zorgt voor veel begankenis (red. ophef) hier", zegt burgemeester Seppe Bouquillon (CD&V). "Er is nog veel onduidelijkheid over hoe de man om het leven is gekomen."

Meest gelezen