Ranst - Hoboken

Eerste Provinciale Antwerpen

Weergaloze Yilmaz leidt Ranst langs Hoboken

Ranst versloeg Hoboken met 6-1 in de thuiswedstrijd. Kadir Yilmaz stal de show door een ongelooflijk aantal van vier doelpunten te scoren voor Ranst. Gwen Jacobs en Angelot Mag'Kavula scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, en Jeroen Celis maakte een treffer voor Hoboken.

Bron: RBFA app

Hoboken scoorde na 1 minuten en zette zo de score op 0-1. Yilmaz bracht in de 43ste minuut Ranst op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Gwen Jacobs Ranst op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Angelot Mag'Kavula en bouwde de marge verder uit. Yilmaz scoorde nog een keer en voerde de score verder op in de 75ste minuut. Maar Ranst had nog tijd voor een extra doelpunt. Yilmaz vond het net opnieuw met nog vier minuten te spelen, en maakte hiermee zijn hattrick af. Vier minuten later bouwde Ranst de voorsprong uit naar 6-1. Yilmaz passeerde nog een keer de doelman.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Ranst twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Hoboken twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 43' Yilmaz 1-1, 46' Jacobs 2-1, 58' Mag'Kavula 3-1, 75' Yilmaz 4-1, 86' Yilmaz 5-1, 90' Yilmaz 6-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.