Sfeerbeeld van een eerdere editie van de jaarmarkt.© rr

Jaarmarkt Gallifortlei op zondag 9 juni: “Een dag vol plezier en vermaak”

Deurne -

De jaarmarkt aan de Gallifortlei gaat dit jaar door op zondag 9 juni. Nadat je stem is uitgebracht, kan je de braderie en de kermis bezoeken. Voor de kinderen is er onder andere een springkasteel. En er zijn lekkere hapjes en frisse drankjes voorzien.

“Zoals elk jaar is de jaarmarkt op de Gallifortlei ‘the place to be’ voor jong en oud”, zegt vooorzitter van de winkeliersvereniging Deurne Centrum Alain Hoeckx. “Het is een geweldige gelegenheid om de buurt samen te brengen en te genieten van een dag vol plezier en vermaak.” 

Naast de jaarmarkt is er ook een braderie en een kermis. Zo zijn er verschillende standhouders en ook open winkels. Voor de kinderen is er onder andere een springkasteel en ze kunnen zich laten schminken. Ook komen enkele bekende tv-figuren zoals Bumba, Paw Patrol en Elsa & Anna van de film Frozen een bezoekje brengen.

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan frisse drankjes en lekkere hapjes. De jaarmarkt is voor iedereen toegankelijk van 10 tot 18 uur. Meer informatie kan je hier vinden.

  (ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners