Staf Coppens verkoopt zijn Zweedse villa: “Iets te veel in the middle of nowhere”

Iets meer dan drie jaar nadat hij samen met zijn gezin naar Zweden verhuisde, heeft Staf Coppens (43) zijn villa daar te koop gezet, meldt weekblad Story. Al wil dat niet zeggen dat de VTM-presentator van plan is om terug te keren naar België.

mtm
Bron: Story

Het was in de laatste aflevering van het derde seizoen van het VTM-programma Camping Coppens: Home Sweden home dat Staf Coppens al verklaarde dat hij en zijn gezin op zoek zouden gaan naar een nieuwe woning. Dat betekent niet dat ze terugkeren naar België, ze willen wel degelijk in Zweden blijven. “Moeten we hier blijven of dichter bij Göteborg gaan wonen?”, zei de VTM-presentator er enkele maanden geleden al over in Dag Allemaal. “Beau (zijn zoon, red.) moet volgend jaar al een studierichting kiezen en als hij en Nora (zijn dochter, red.) binnen een paar jaar naar de universiteit willen, zitten we hier toch iets te veel in the middle of nowhere.”

LEES OOK. Staf Coppens maakt de balans op na een jaar in Zweden: “Spannend voor mijn relatie. Het was heavy”

Intussen staat hun villa – die dateert uit 1919 en gelegen is in de buurt van het stadje Åmål in het zuiden van Zweden – te koop voor ongeveer 426.000 euro. “Welkom thuis in een huis dat karakter en charme uitstraalt, met dat beetje extra dat het dagelijkse leven net iets specialer maakt”, zo staat te lezen op de website van het immokantoor.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 327 vierkante meter en kijkt uit op velden en bossen. Er zijn vijf slaapkamers, meerdere badkamers en een studio. De tuin is liefst 5.717 vierkante meter groot en voorzien van een aanlegplaats voor boten.

Of Staf Coppens en zijn gezin al een nieuwe woning in Zweden hebben gekocht (en waar dan precies), is nog niet bekend. Ze zijn alleszins van plan om hun Camping Grinsby te blijven uitbaten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER