Marvel- en Star Wars-films zullen volledig van Netflix verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marvel- en Star Wars-films zullen volledig van Netflix verdwijnen. © Disney

Disney+ is geboren: wat betekent die nieuwe streamingdienst voor jouw Netflix-account?

TVDisney kwam vorig weekend op de proppen met hun eigen streamingdienst, die Disney+ werd gedoopt. Op het platform zullen al hun grootste films en series te zien zijn, om te kunnen concurreren met andere streamingzenders. Wat meteen een prangende vraag oproept bij kijkers wereldwijd: wat betekent dat nu voor het aanbod op Netflix?

16 reacties

  • Fabienne Gerard

    5 jaar geleden
    Leuk voor Marvels fans sinds Disney + oa Loki en Scarlett Witch een eigen serie krijgen met de oorspronkelijke acteurs, een groot budget en onder meer de medewerking van Kevin Feige. Daar kijk ik naar uit.
  • Jens Vranckx

    5 jaar geleden
    Daaaag streaming diensten... 10€ hier, 15€ daar, en dan hun prijzen omhoog zeker? Wie kan dat allemaal nog betalen als je alles wilt bekijken. Er zijn natuurlijk de minder eerlijke manieren, maar dit is echt wel Monopolie willen creëeren. Binnenkort kijkt niemand meer, want we kunnen het niet meer betalen. We zijn er weer vet mee.
  • Rudy BOUMON

    5 jaar geleden
    En dan maar klagen er ilegaal word gedownload of popcorntme gekeken word. Waarom kan de muziek industrie wel samen werken en de film industrie niet? Waarom geen platform waar alle series en films te zien zijn? Ik hoop disney nog op play more zal te zien zijn.
  • Frank De Kinder

    5 jaar geleden
    Amazon Prime Video verdwijnt NIET ! Stop nu toch eens met al dat gezever !
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    En wat komt er na Disney +?? Warner Bros +, Ilumination + en Dreamworks + ?????