iStock
Volledig scherm
© iStock

Amsterdam wil aantal B&B's beperken

BuitenlandDe Nederlandse hoofdstad Amsterdam wil het aantal bed and breakfasts (B&B's) in de stad beperken. Wie een B&B wil starten in Amsterdam, moet daarvoor een vergunning aanvragen, aldus het stadsbestuur.

4 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Gewoon laten doen. De B&B's zullen mettertijd zichzelf wel uitdunnen.
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Beperk eerder de M&T’s! Dat zal VEEL meer toerisme opleveren.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Niet allen Amsterdam. Laats een gesprek gehad met een restauranthouder in Porto die me vertelde dat de stad letterlijk overspoeld werd door toeristen.
  • maurice snelders

    5 jaar geleden
    Lobby van de hotelsector????
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN.  Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever - Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Twee doden bij Israëli­sche operatie op Westelijke Jordaanoe­ver - Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosie­ven

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten vanwege geweld tegen Palestijnen. Binnen onze federale regering is enkel de MR nog niet overtuigd van de erkenning van de Palestijnse staat. Dat werd vrijdag vernomen na afloop van het kernkabinet. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.