Mentaal gehandicapte vrouw (19) drie weken opgesloten en verkracht met verschillende voorwerpen

© ss

Een 19-jarige jonge vrouw van Afrikaanse origine met een verstandelijke handicap werd tussen half juli en begin augustus door een echtpaar uit Aiseau-Presles (Henegouwen) gevangen gehouden. Ze zouden haar verkracht hebben en daarbij tal van voorwerpen gebruikt hebben. De twee verdachten werden aangehouden voor ontvoering en verkrachting.

De feiten speelden zich af in de zomer maar zijn volgens het parket van Charleroi pas sinds deze week bekend bij het gerecht. De mama van de tiener was op vakantie.

Lepel en haarborstel

De daders woonden in de buurt van het meisje, en hielden het meisje drie weken vast in hun huis. In die periode werd ze regelmatig verkracht met behulp van voorwerpen als een houten lepel, een haarborstel en een borstelsteel. Volgens de verklaringen van de jonge vrouw sprong het koppel na de seks ook op haar rug, “om haar te aborteren”. Slapen zou ze aan het voeteinde van hun bed gedaan hebben.

Het meisje belde in die periode regelmatig met haar mama, maar gaf toen niet aan dat er een probleem was. Toen de moeder terugkeerde uit vakantie keerde het meisje terug naar huis en vertelde ze wat er gebeurd was. Vooraleer het koppel werd aangehouden, deden de autoriteiten eerst een geloofwaardigheidsanalyse.

Op woensdag verschenen Damien W. en Kimberley H. voor de onderzoeksrechter en werden ze aangehouden voor ontvoering en verkrachting. De kwetsbaarheid van het slachtoffer en de onmenselijke behandeling zijn verzwarende omstandigheden.

Het koppel heeft de feiten gedeeltelijk ontkend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen