Snelweg E34 in Ranst volledig versperd richting Antwerpen door ongeval

Ranst -

Door een ongeval op de E34 in Ranst is de snelweg richting Antwerpen donderdagmiddag volledig versperd. Intussen is één rijstrook vrijgegeven. Een minibus reed er in op een vrachtwagen. Er staat een kilometerslange file vanaf Zoersel.

Het ongeval op de E34 gebeurde omstreeks 13.20 uur. “Een minibus reed richting Antwerpen achteraan in op een vrachtwagen”, bevestigt de federale politie. “De bestuurder van de minibus zat gekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden.” Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De federale wegpolitie heeft de snelweg in de richting van Antwerpen volledig afgesloten in Zoersel. De betrokken voertuigen moeten getakeld worden, maar met die takeling kan pas gestart worden eens de dienst fotogrammetrie van de federale politie het ongeval in kaart heeft gebracht.

Alle verkeer moet de snelweg op de E34 verlaten via de afrit Zoersel en de calamiteitenomleiding volgen tot in Massenhoven. Er staat een kilometerslange file op de E34, het is aanschuiven vanaf Zoersel. Ook op de omleidingsroute gaat het verkeer traag.

 (jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer