EPA
Volledig scherm
© EPA

Steven Seagal ontkent seksueel misbruik

Steven Seagal, die door twee vrouwen wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding, zegt dat die liegen. Seagals advocaat Anthony Falangetti zegt tegen TMZ dat zijn cliënt niet schuldig is aan het seksuele wangedrag waar de vrouwen hem deze week in een persconferentie van beschuldigden.

4 reacties

  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    De man in kwestie kan zoveel vrouwen krijgen als hij wil. Waarom zou die een paar onnoze trienen zomaar hun borsten vastpakken of “verkrachten”? Verkrachten is een zwaar vergrijp, en als de vrouw in kwestie zich verweerd heeft ze vast en zeker blauwe plekken en andere verwondingen. Wedden dat daar geen enkel bewijs van is? Zulke vrouwen maken het voor ECHTE slachtoffers moeilijk om nog geloofd te worden. Ze moesten zich schamen!!
  • Renaat Moerman

    6 jaar geleden
    1993 ... het geld is op zekers ?
  • monique dewaele

    6 jaar geleden
    1993 ? stel, dat er morgen een vrouw is die zoiets verzint en op geld uit is - hoe kan je je dan verdedigen ? Dit gaat te ver !
  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    Eentje heeft zestien jaar gewacht om te melden dat iemand ongepast haar tieten heeft aangeraakt dat Metoo gedoe begint echt belachelijke afmetingen aan te nemen .