Aan bepaalde attracties in Bobbejaanland zijn weegschalen geplaatst.
Volledig scherm
Aan bepaalde attracties in Bobbejaanland zijn weegschalen geplaatst. © RV

Bobbejaanland plaatst weegschalen om gewicht van bezoekers te kunnen controleren

PretparkenIn Bobbejaanland zijn aan vier attracties weegschalen geplaatst. Daarmee kunnen medewerkers van het pretpark het gewicht van bezoekers controleren als ze twijfelen over het overschrijden van het gewichtslimiet. 

45 reacties

  • jeffrey biets

    6 jaar geleden
    Dit is toch niet erg? Als er voor de veiligheid een max gewicht op staat, je weet toch zelf hoeveel je weegt en dan ga je niet aanschuiven...
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Wat als ik je zeg dat niet het exacte gewicht wordt getoond, maar enkel een melding: "Toegestaan" of "Niet toegestaan". Alle problemen van de baan!
  • Vincent Vankeerberghen

    6 jaar geleden
    Is toch een veiligheids maatregel als een ander? Toch niets vreemd aan. Ja mag in je wagen toch ook maar een bepaald aantal kilo's meepakken voor de veiligheid (schokdempers, remmen)
  • Moreno Tecchio

    6 jaar geleden
    Ipv van een weegschaal te plaatsen zouden ze hun rommel beter onderhouden en het park kuisen
  • Jan Uyttebroek

    6 jaar geleden
    Er zijn attracties waar ik niet in mag omdat ik te groot ben, dan ga ik er ook ni bij aanchuiven. Idem als ik te dik zou zijn of als ik met kinderen ginder ben die nog te klein zijn. Dan ga ik daar ook ni mee in de rij staan om erna misnoegd te zijn, terwijl ik eigenlijk al had moeten weten dat ik er niet in mocht ....