Salvador Sobral glundert na het winnen van het Eurovisiesongfestival 2017 in Kiev.
Volledig scherm
Salvador Sobral glundert na het winnen van het Eurovisiesongfestival 2017 in Kiev. © afp

Songfestivalwinnaar niet langer op intensieve zorg

Het gaat iets beter met Songfestivalwinnaar Salvador Sobral. De Portugese zanger heeft nog steeds een nieuw hart nodig, maar ligt in afwachting daarvan niet langer meer op intensive care. Sobral is verplaatst naar een gewone kamer.

  1. Na de gedwongen reset staat Arnaud De Lie voor zijn rentree: “Cru gezegd: of hij dit jaar een koers wint of niet, telt voor ons niet”
    PREMIUM

    Na de gedwongen reset staat Arnaud De Lie voor zijn rentree: “Cru gezegd: of hij dit jaar een koers wint of niet, telt voor ons niet”

    Een 90ste plaats in Gent-Wevelgem was de druppel te veel. En dus trok Lotto-Dstny de stekker uit het voorjaarsprogramma van Arnaud De Lie (22). De Lie moest eerst rusten (twee weken), dan trainen (in Nice) en dan pas weer koersen. Komende zondag, na vijf weken zonder koers, maakt hij zijn rentree in de Famenne Ardenne Classic. Wat mogen we verwachten van De Lie? En wat verwachten ze bij zijn team zelf? “We zeggen: probeer maar, we zien wel hoe het gaat.”
  2. 
Roemeense prostituees opgesloten en gedwongen tot seks in Brugs hotel: “Dit was Matroesjka's in het echt”
    PREMIUM

    Roemeense prostitu­ees opgesloten en gedwongen tot seks in Brugs hotel: “Dit was Matroesj­ka's in het echt”

    “Ze leeft ondergedoken, heeft slaapproblemen én twee geslachtsziektes.” De advocaat van één van de Roemeense prostituees die door Alexandru T. (27) en z’n echtgenote Elena T. (21) seksueel werden uitgebuit, schetste een dramatisch beeld van de Brugse hel waar de dames door moesten. Het koppel kreeg dan ook zware straffen opgelegd, maar ging niet akkoord met die uitspraak. Vandaag komt hun dossier voor het hof van beroep. “Eén slachtoffer moest van 6 uur ’s morgens tot 1 uur ’s nachts werken.”
    Herk-de-Stad