© rr

Acht ondernemingen failliet verklaard: bouwbedrijven delen in de klappen

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag acht faillissementen uitgesproken. Het gaat onder meer om twee bouwbedrijven uit Herentals.

De bv Platte Daken Ver Elst, Hofkensbos in Noorderwijk (Herentals) legde de boeken neer. Meester Sofie Papen treedt op als curator. De zetel van de bv Deka Betonbouw, gespecialiseerd in cement, was gevestigd in de Sint-Magdalenastraat in Herentals. De handdoek werd in de ring gegooid. Ook deze zaak is nu in handen van Sofie Papen.

Olivier Van Gool, Brugstraat in Turnhout, repareerde fietsen. De man heeft de boeken neergelegd. Wim Nysmans treedt op als curator. Op de Graatakker in Turnhout is de bv Parkwijk Lafayette failliet. Het gaat om een voedingswinkel. De boeken werden neergelegd, de curator is Geert Naulaerts. En nog in Turnhout valt na dagvaarding het doek over de bv Bouw Pro, met zetel in de Otterstraat. De onderneming verhandelde wand- en vloertegels. De curator is Ronny Ceusters.

De bv De Woonreus, Grote Steenweg in Geel, was een detailhandel in huismeubilair. De faling volgde na dagvaarding. Meester An Notelteirs is de curator. De bv Brussel City 12, Lebonstraat in Geel, was een detalhandel in voeding. Het faillissement volgde na dagvaarding. Tom Vandecruys moet het dossier afhandelen.

En op de Oostmalsesteenweg in Rijkevorsel is dakwerker Glen Dekindt failliet. De man legde zelf de boeken neer. Katty Somers is de curator in deze zaak. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Faillissementen