Themabeeld: dit is niet het Tiny House van het drama in Lier.© KH

Antwerpenaar (21) komt om bij bizar ongeval met verplaatsbaar Tiny House in Lier

Lier -

Een 21-jarige man uit Antwerpen is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een vreemd ongeval in Lier. Hij kwam onder een verplaatsbaar Tiny House terecht. Een vriend trof hem aan, maar alle hulp voor de jongeman kwam te laat.

tdk

De man zou aan het werk zijn geweest aan zijn verplaatsbaar Tiny House in de buurt van de Mallekotstraat in Lier. Een Tiny House is een kleine woning met een vloeroppervlak van maximaal 50 vierkante meter, vaak met wielen eronder zodat het verplaatst kan worden. Ze staan regelmatig op braakliggende terreinen, met als doel er tijdelijk te wonen. Ook hier stond het Tiny House op privéterrein.

De politie en het gerechtelijk lab onderzoeken wat er precies is gebeurd, en hoe de man onder het gevaarte is terechtgekomen. “Voorlopig is het onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Het was een vriend van de twintiger die het slachtoffer kort na 6.30 uur vrijdagochtend aantrof en de hulpdiensten alarmeerde”, licht Magalie Derboven van de lokale politie Lier toe.

De ziekenwagen, mug en brandweer kwamen nog ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden, maar alle hulp voor de jongeman kwam te laat. Volgens de politie wijst alles in de richting van een spijtig ongeval.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen