© Caroline Bessemans

© Caroline Bessemans

© Caroline Bessemans

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Meisjes en ouders Femina Habac samen op het basketveld

De jongste speelstertjes van Femina Habac hebben er een fijn seizoen opzitten. Hun coaches Marc en Israel zorgden voor een fijne activiteit om het seizoen af te sluiten. Als kers op de taart mochten daarna de ouders samen met hun kinderen het veld op, om samen enkele wedstrijden te spelen.

Caroline Bessemans

Het seizoen voor de meisjes van Femina Habac zit erop. Coaches Marc en Israel zorgden het hele jaar voor een toffe sfeer en veel basketplezier. Ook Ingrid stak tijdens de wedstrijden vaak een handje toe om de meisjes bij te sturen. Zij kregen alle drie een mooi T-shirt van hun toppers als aandenken aan de leuke tijd.

Vorige week zaterdag werden de U10-meisjes van Femina nog een keer verwend door hun coaches met een superleuke activiteit om het seizoen met glans af te sluiten. Tijdens enkele onderlinge matches konden de meisjes kennismaken met het systeem van 4 tegen 4, dat ze volgend jaar zullen spelen. Zo zijn ze al een beetje voorbereid op het grotere werk dat hen te wachten staat. Fier als een gieter namen de meiden hun basketdiploma in ontvangst.

Daarna werden ze pas echt verrast door hun ouders. Plots stonden de mama’s en papa’s klaar in ploeguitrusting, om samen met hun dochters enkele wedstrijden te spelen. Zij stonden ook een heel seizoen aan de zijlijn tijdens trainingen en wedstrijden en vormen ondertussen een hechte groep. Zowel de meisjes als de ouders genoten volop van het vrolijke basketspel en de onderlinge proeven. Voor herhaling vatbaar voor de Femina-familie!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer