CEO Elon Musk
Volledig scherm
CEO Elon Musk © REUTERS

Musk: "Saoedi's hebben steun uitgesproken voor beursexit Tesla"

Volgens Tesla-topman Elon Musk heeft het Saoedische staatsinvesteringsfonds zijn steun uitgesproken om de privatisering van Tesla mee te financieren. 

6 reacties

  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Is het eigenlijk niet interessanter voor die Sauodi's om te wachten totdat Tesla failliet is. Ze hebben toch maar 5% momenteel. En dan gewoon een doorstart maken. Zojuist gelezen dat Musk heeft gelogen over zogezegde afspraken, het zal het aandeel zeker geen goed doen. Als nu nog zal blijken dat hij in het 3de kwartaal weer verlies maakt, dan is het hek waarschijnlijk helemaal van de dam.
  • Rudy De Wever

    6 jaar geleden
    Die staan zeker klaar want als men geen olie meer gaat verbruiken loopt het ginder mank binnen de korste keren.
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Steun uitspreken is een groot verschil dan de volledige rekening te willen betalen.
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Echte succesvolle zakenmannen zijn consistent. Een business-plan dat langs geen kanten klopt, een product dat niet werkt en een leeg orderboekje leiden onvermijdelijk naar faillissement Niet de vergeten de auto-reuzen die klaar staan met een echt verdelers net om indien het toch echt zou beginnen draaien hun eigen versies te lanceren. Aandelen van de beurs halen zou niet nodig moeten zijn, verstandige beleggers dumpen die nu het nog kan. Tenzij je ze in een baan om de aarde wil zien cirkelen.
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Blaaskaak Musk tezamen met de Saudis hebben amper 25 % in handen, vanaf 30 % zijn zij wettelijk verplicht een overnamebod op het bedrijf uit te brengen "aan marktconforme" prijzen en daar wringt het schoentje...