BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert half mei met Nuyens aan tafel: "De bespreking van zijn toekomst"

WielrennenWout van Aert is dan toch met zijn aanstaande bruid Sarah De Bie vertrokken op vakantie. Bestemming: Zuid-Afrika. "Zo kan hij toch even bekomen van het fysiek zware voorjaar op de weg en de emotionele rollercoaster waarop hij belandde na het overlijden van ploegmaat Michael Goolaerts", legt Van Aerts manager Jef Van den Bosch uit. 

11 reacties

  • Henkie Janssen

    6 jaar geleden
    @Ermelinda Tielemans voorjaar toevallig gemist? Quickstep heeft een kopman nodig goede grap haha. Die hebben echt geen Wout nodig om koersen te winnen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Had Bahrein-Merida geen interesse? Hij zou beter dat veldrijden vergeten. Daar gaat hij altijd de tweede blijven achter die hollander. En daarbij, wegwielrennen heeft tien keer meer aanzien en er valt veel meer geld te rapen.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    De meesten hieronder zien wout al naar een Belgische ploeg gaan .maar bij de blauwe garde van Lefevre is de top al heel breed.bij Lotto past hij niet Dus Het word Bora Hans Grohe.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Ermelinda Tielemans; heb je het wielrennen gevolgd in het voorjaar? Quick step kan terug een topman gebruiken? Ze hebben er al vier en voor de rest wonnen ze bijna alles wat belangrijk was en lieten enkel kruimels over voor de rest. Die hebben echt geen extra kopman nodig
  • Peter Vandebeek

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Wout méér dan slim genoeg is om zijn eigen weg uit te stippelen....