AFP
Volledig scherm
© AFP

Mark Zuckerbergs fortuin is in één dag met 3,8 miljard dollar verminderd

EconomieHet aandeel van Facebook heeft een stevige klap gekregen, nadat was uitgelekt dat een politieke adverteerder de persoonlijke gegevens van miljoenen Facebook-gebruikers verzamelde zonder hun goedkeuring. Op een dag tijd zakt het fortuin van Mark Zuckerberg met maar liefst 3,8 miljard dollar. Het aandeel daalt op de beurs met zo'n 5 procent. Het gaat om de grootste beursdaling in de geschiedenis van het bedrijf.

15 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Jef, als het voor u altijd al spyware is geweest wil dit ook zeggen dat u gemakkelijk manipuleerbaar bent dmv reclameboodschappen en/of verdoken reclame artikels. Als je daar nooit naar kijkt zal het je ook niets kunnen schelen dat zij die informatie hebben. Of heb jij iets te verbergen misschien?
  • Henri Troyat

    6 jaar geleden
    Dantès en Denijs hebben overschot van gelijk. Eindelijk nog mensen met gezond verstand. FB is 1 van de slechtste ontwikkelingen sinds het gebruik van de computer.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Mag van mij helemaal verdwijnen!
  • Anne Nonsia

    6 jaar geleden
    Ons fortuin zakt na 0,1% rente elk jaar met 2 à 3%, dus iedere 3 jaar zijn wij 7% kwijt.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Terecht, als je zo omspringt met de gegevens van gebruikers moet je maar inleveren. Facebook heeft zich al veel te lang teveel kunnen permitteren.