De nieuwe keuken is sinds deze week operationeel.© if

Woonzorgcentrum neemt gloednieuwe keuken en kantoren in gebruik

Lokeren -

Woonzorgcentrum Ter Durme in Lokeren investeerde 2,7 miljoen euro in zijn gebouwen in de Polderstraat. Zo kostte de gloednieuwe keuken goed 700.000 euro.

Ivan Elegeert

“Door de verhuizing van de centrale keuken van Vitaz campus Lokeren en de verkoop van het Sociaal Huis in de Lepelstraat drongen een aantal verbouwingen zich op voor Zorgbedrijf Sakura, waar Ter Durme deel van uitmaakt”, zegt voorzitter Stefan Walgraeve. “Zo krijgt Ter Durme, net als de campus in Eksaarde en Moerbeke-Waas, opnieuw een volwaardige warme keuken, waar elke dag vers gekookt zal worden.”

Nieuwe kantoren

Tegelijk werd beslist om de kantoren van de centrale administratie te integreren in die aan de ingang van Ter Durme. De verbouwingen duurden bijna anderhalf jaar. Met een open dag voor bewoners en hun familie en een barbecue voor alle personeelsleden van het Lokerse woonzorgcentrum werden de nieuwe gebouwen én de nieuwe keuken officieel in gebruik genomen.

De totale kost voor 214 vierkante meter extra kantoorruimte en 242 vierkante meter magazijnruimte bedraagt 2,7 miljoen. De keuken neemt daar 700.000 euro van.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER