Zaakvoerder Angelo Moretti.© Hélène Baccaert

Anmor Accessories opent tweede vestiging in Lier: “Totaalconcept op het gebied van accessoires”

Lier -

Na jaren van voorbereiding en geduld is het eindelijk zover: Anmor Accessoires, een unieke juweliers- en accessoirewinkel, opent haar tweede vestiging in Lier. “Wij zijn een winkel voor iedereen, of je nu 16 jaar bent of 99 jaar.”

Hélène Baccaert

“Wij hebben een winkel in Antwerpen, die hebben we zeven jaar geleden geopend”, vertelt zaakvoerder Angelo Moretti met een glimlach. “Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar een groter pand. Het is altijd de bedoeling geweest om uit te breiden, maar toen kwam de ene crisis na de andere. Nu hadden we zoiets van ‘goed, we zijn er klaar voor’.“ Daarom breidt Anmor Accesoires uit met niet één, maar twee winkels, in Lier en Brasschaat.

Passie

Met een scherp oog voor kansen en een passie voor mode, heeft Angelo zijn oog laten vallen op Lier als de volgende locatie voor Anmor Accessoires. “Er zijn mooie steden genoeg in de provincie Antwerpen. Dit pand kwam op ons pad en we hadden meteen iets van ‘de ligging is goed en het pand is ideaal’. De keuze was snel gemaakt.”

De nieuwe winkel in Lier zal niet alleen een breed gamma van handtassen en juwelen aanbieden, maar ook de eigen collectie Angelo Moretti Jewelry, die sinds 2020 een succes is in België en Nederland. “In een 150 verkoopspunten kan je ze vinden,” merkt Angelo op. “De collecties zijn voornamelijk gemaakt uit hars en acetaat en volgen echt de mode op”, vertelt hij. “Ik teken alles zelf in ons kantoor in Antwerpen. Vervolgens worden de juwelen met de hand gemaakt in Italië.”

Naast een breed gamma in handtassen en accessoires biedt de zaak ook Angelo’s eigen collectie aan.© Hélène Baccaert

 

Retail

Met meer dan 20 jaar ervaring in retail, begrijpt Angelo de essentie van accessoires in een outfit. “Ik heb altijd een liefde voor accessoires gehad. Er wordt heel vaak nadruk gelegd op kleding en accessoires hobbelen er wat achterna. Maar het zijn vaak de accessoires die net een outfit maken.”

Anmor Accessoires onderscheidt zich door zijn unieke aanbod, variërend van uitgesproken juwelen tot kleine, verfijnde stukken, evenals een breed scala aan handtassen en haaraccessoires. “Bij ons is iedereen welkom, of je nu op zoek bent naar paar oorbellen van 10 euro of een handtas 100 euro”, benadrukt Angelo. ”Ik geloof dat er goed uitzien, niet afhankelijk mag zijn van je budget. Wij zijn een winkel voor iedereen of je nu 16 jaar bent of 99 jaar.”

Het label van Angelo is vooral bekend om zijn opvallende kunsthars juwelen.© Hélène Baccaert

“Het gamma wordt heel snel aangepast. Elke maand hebben we wel iets nieuws en spelen we in op de laatste modetendensen”, legt Moretti uit. “Wij zijn er enerzijds voor de stijvolle vrouw die haar handtas hier komt kopen, maar even goed voor het jonge meisje die voor het eerst een paar oorbellen voor zichzelf koopt.”

E-mail

De naam Anmor Accessories, is geïnspireerd door Angelo’s e-mailalias uit het verleden. “Anmor was eigenlijk de afkorting van mijn e-mailadres. Ik hoorde het al zo vaak, dat ik het een hele logische naam voor de zaak vond. Mensen moeten erover nadenken en zo onthouden ze het ook wel”, zegt hij met een knipoog.

Anmor is een goede aanvulling op het huidige retaillandschap in Lier. “Ik denk dat er momenteel nog geen totaalconcept zoals het onze aanwezig is. Wij hebben al veel Lierenaars die komen winkelen in Antwerpen, dus ook zij zijn blij dat we nu een vestiging in Lier hebben”, vertelt Angelo.

Met de feestelijke opening op zaterdag 27 april in het vooruitzicht, belooft Angelo een warm welkom voor alle bezoekers. “Er zullen hapjes en drankjes zijn en we doen ook een give-away. Elke klant die iets koopt, ontvangt van ons een leuk geschenk.” Je kan Anmor Accessories vinden in de Antwerpsestraat 81 in Lier.

“Iedere klant die iets koopt op de opening, gaat met een geschenkje naar huis.”© Hélène Baccaert

De collectie van Angelo wordt volledig met de hand gemaakt.© Hélène Baccaert

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Net Open