© Photo News

Dimitri Vegas & Like Mike op tweede plaats in DJ Mag Top 100

Belgen Dimitri Vegas & Like Mike staan opnieuw op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Nederlander Martin Garrix staat op nummer 1.

Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit. Vorig jaar won de Nederlander ook al voor Dimitri Vegas & Like Mike, die in 2015 op nummer 1 stonden. Armin van Buuren bekleedt dit jaar de derde plek.

“Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre ‘rollercoaster ride’ is het geweest”, zei Martin Garrix aan zijn fans. Na de bekendmaking begonnen Armin van Buuren en Hardwell aan hun optreden in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat de twee wereldsterren officieel samen optreden.

Er staan nog twee andere Belgische dj's in de Dj Mag Top 100. Lost Frequencies komt als nieuwkomer de lijst binnen op plaats 26. Yves V is vaste klant in de top 100 en staat dit jaar op 55ste plaats.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer